Лайм

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2021": дата, час і список учасників

Транслювати пісенний конкурс будуть два українські телеканали

У вівторок 18 травня в Роттердамі пройде перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021". На сцені арени Ahoy виступлять представники 17 країн, в числі яких - український гурт Go_A. У жеребкуванні їм випало виступати під номером 15.

Трансляція "Євробачення-2021" розпочнеться о 22:00 на українських каналах UA:Перший і СТБ. Коментувати ефір будуть Сергій Притула (СТБ) і Тимур Мірошниченко (UA: Перший).

У першому півфіналі "Євробачення" артисти виступлять в такій послідовності: Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Ізраїль, Румунія, Азербайджан, Україна і Мальта.

Фото: eurovision.tv

Саме мальтійську співачку Destiny букмекери на викликають однією з найвірогідніших претенденток на перемогу, тоді як у Go_A в списку фаворитів позиція нижче.

Тим часом в Роттердамі відбулося офіційне відкриття "Євробачення-2021", і українська група з'явилася на бірюзовою доріжці в костюмах із пластику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа