Лайм

Гурт Go_A вийшов на бірюзову доріжку "Євробачення" в костюмах із пластику: фото

Музиканти виступлять у Роттердамі з піснею SHUM вже 18 травня

Увечері 16 травня в Роттердамі (Нідерланди) відбулося відкриття 65-го пісенного конкурсу "Євробачення". Його гості та учасники вийшли на традиційну бірюзову доріжку, на якій поспілкувалися з журналістами та анонсували старт першого півфіналу - він відбудеться вже 18 травня.

Пройшлися доріжкою і представники України, гурт Go_A. На відкриття конкурсу музиканти прийшли в білих нарядах з вторинного пластика. Фото в Instagram публікує "Суспільне".

Фото: Дмитро Шапіров / Instagram / @ suspilne.eurovision

"Наші костюми зроблені з вторинного пластика, - зазначив на бірюзовій доріжці Тарас Шевченко. - Ми піклуємося про світ і події у ньому, адже ми самі живемо в цьому світі. Ми не маємо бути байдужими. І ви теж".

Фото: Instagram / @ suspilne.eurovision

Фото: Instagram / @ suspilne.eurovision

Гурт Go_A виступить з піснею SHUM у першому півфіналі "Євробачення" під номером 15. За день до початку конкурсу букмекери прогнозують українцям впевнене місце в десятці (станом на ранок 17 травня - 8 місце). Перші три рядки так само займають представники Італії, Франції та Мальти.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться у заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс проходитиме з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять тільки 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому