Лайм

Фаворити "Євробачення" підхопили ковід і пропустять II півфінал

Другий етап конкурса старує вже 20 травня

19 травня глядачі "Євробачення-2021" бурхливо обговорюють перший півфінал, українці святкують успіхи гурту Go_A, а от представники Ісландії, учасники другого півфіналу, діляться сумними новинами: один з учасників гурту Daði & Gagnamagnið підхопив Covid-19, через це колектив пропустить генеральну репетицію та не зможе вийти на сцену 20 травня.

Про це музиканти написали у Twitter. Згідно з попередньою інформацією, виступ гурту в другому півфіналі замінять відеозаписом попередньої репетиції на сцені арени Ahoy у Роттердамі.

Фото: Twitter / @dadimakesmusic

У повідомленні гурту зазначається, що позитивний тест на ковід поки отримав лише один учасник, але, згідно з протоколом та суворими правилам конкурсу в дні пандемії, інших представників Ісландії навряд чи допустять до виступу.

Станом на 19 травня гурт Daði & Gagnamagnið є фаворитом другого півфіналу в рейтингах букмекерів - музикантам пророкують впевнене місце у фіналі та місце в п'ятірці за підсумками конкурсу 22 травня.

Фото: eurovisionworld.com

Другий півфінал "Євробачення-2021" відбудеться 20 травня. У ньому виступлять 17 країн-учасниць - Сан Марино, Естонія, Чехія, Греція, Австрія, Польща, Молдова, Ісландія, Сербія, Грузія, Албанія, Португалія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Швейцарія, Данія. У фінал традиційно пройдуть 10 з них.

  • В Україні півфінали та фінал "Євробачення-2021" транслюють канали СТБ та UA: Перший, все ефіри стартують о 22:00 за Києвом. На каналі СТБ події у Роттердамі коментує ведучий Національних відборів Сергій Притула.
  • Тим часом виступ представників України на "Євробаченні", гурту Go_A, зібрав понад мільйон переглядів - це другий за популярністю номер першого півфіналу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє