Лайм

Виступ Go_A на "Євробаченні" зібрав понад мільйон переглядів - це другий за популярністю номер півфіналу

Наробили шуму

Опівдні 19 травня, через 12 годин після завершення першого півфіналу "Євробачення-2021", виступ представників України, гурту Go_A з піснею SHUM, зібрав 1,1 млн переглядів.

Це другий за популярністю номер першого півфіналу після Росії (1,5 млн), представниця якої, співачка Маніжа, стала жертвою цькування та хейту в соцмережах через конкурсну пісню. Третю сходинку за кількістю переглядів посідає представниця Кіпру, співачка Елена Цагріну (720 тисяч).

Відео пісні SHUM у першому півфіналі закріпилося в топі розділу "Популярне" українського сегмента YouTube та продовжує збирати лайки, коментарі та привітання глядачів з різних куточків світу. Під роликом діляться враженнями глядачі з України, Сербії, Польщі, Німеччини, Росії, Білорусі, Азербайджану, Литви, Італії, Норвегії, Греції, Нідерландів, Узбекистану, Казахстану, Туреччини та інших країн.

Завдяки успішному виступу гурт Go_A пройшов до фіналу пісенного конкурсу і тепер побореться за перемогу в його гранд-фіналі 22 травня. Разом з українцями виступлять ще 25 фіналістів - по 10 з перших двох півфіналів, представники країн "Великої п'ятірки" (організатори та спонсори "Євробачення" - Німеччина, Франція, Італія, Іспанія та Великобританія), а також представник країни-господині (цього року - Нідерландів). Другий півфінал відбудеться у Роттердамі вже завтра, 20 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.