RU  UA

Дізнатися

Була в істериці: Маша Єфросиніна розповіла про халепу напередодні дня народження

Телеведуча не змогла полетіти в Мексику через паспорт чоловіка

Маша Єфросиніна поділилася історією про зірвану відпустку, про яку мріяла півтора роки. Телеведуча з чоловіком Тимуром Хромаєвим мала вирушити в Мексику, але цьому перешкодила прикра неуважність.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Я думала, що зі мною таке ніколи не станеться. Зі мною, з людиною, яка ніколи не спізнюється на рейси, нічого не плутає, все заздалегідь планує, ніколи не просипає. Ми планували поїхати в Мексику з чоловіком, кілька разів відкладали цю поїздку через наші робочі графіки. 17 травня ми повинні були полетіти. На валізах, все упаковано, все перевірено, все ідеально. А потім він побачив, що два дні тому у нього закінчився термін дії паспорта, - розповіла Єфросиніна в Instagram-історіях. - Це така тупість, що сильніше неї може бути тільки моя істерика. Я ридала, поки мене чоловік не згріб в оберемок і не відвіз до Одеси".

Ведуча розповіла, що вони з Тимуром все ще сподіваються полетіти в Мексику.

"Я сподіваюся на диво, сподіваюся, що паспорт швидко зроблять, що готелі підуть мені на зустріч, тому що у мене день народження. А я повинна втекти на свій день народження", - сказала Марія.

25 травня Єфросиніній виповниться 42 роки. У шлюбі з Тимуром Хромаєвим ведуча живе з 2003 року. Разом вони завели двох дітей - дочку Нану і сина Олександра.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ