Лайм

Онук королеви Єлизавети II принц Вільям вакцинувався від коронавірусу

Герцог Кембриджський отримав першу дозу вакцини

Слідом за своєю бабусею Єлизаветою II щеплення від Covid-19 зробив принц Вільям. Першу дозу вакцини від коронавірусу онук королеви отримав минулого вівторка, 18 травня.

Про це повідомляється на офіційному Instagram-акаунті герцога та герцогині Кембриджських. Публікація супроводжується знімком Вільяма у медичному кабінеті. Вакцину якого виробника отримав 38-річний принц, а також в якому він наразі стані - не уточнюється.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

"У вівторок я отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Всім, хто працює над впровадженням вакцини - дякую за все, що ви робили і продовжуєте робити", - сказано в пості.

Як повідомляє Sky News, принц Вільям зробив щеплення після того, як минулого тижня у Великобританії розгорнули вакцинацію для людей у віці старше 30 років. Чи отримала свою першу дозу вакцини його дружина, 39-річна Кейт Міддлтон, наразі момент невідомо.

  • Нагадаємо, королева Єлизавета II прищепилася від ковіду на початку січня. "Після щеплення з'являється почуття захищеності, що дуже важливо", - зазначила раніше глава британського престолу, запевнивши, що процедура швидка іта абсолютно безболісна.
  • Раніше американська співачка та актриса Демі Ловато зробила щеплення від коронавірусу . 28-річна зірка заявила, що вона вважала за краще ризикнути потенційними побічними ефектами від вакцини, ніж ризикувати життями, заразившись або поширюючи ковід.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші