Лайм

Вважала за краще ризикнути побічними ефектами: співачка Демі Ловато вакцинувалася від Covid-19

Зірка показала себе відразу після вакцинації

Американська співачка та акторка Демі Ловато зробила щеплення від коронавірусу. 28-річна зірка заявила, що вона вважала за краще ризикнути потенційними побічними ефектами від вакцини, ніж ризикувати життями, заразившись або поширюючи ковід.

Артистка опублікувала в Instagram фотографію, зроблену після вакцинації, на якій зображена з пластиром на руці. "Бути обережним, коли з'являється щось нове - це нормально. Бажання дізнатися більше - це добре, це означає, що ви хочете бути в курсі", - написала вона.

Демі Ловато Фото: instagram.com/ddlovato

Фоловерів и по-різному оцінили вчинок Ловато: одні написали, що раді за неї, інші співачку не підтримали. "Дитинко, мені дуже шкода вам говорити, але вакцина не зупиняє передачу", "Припини! Скільки вони вам за це заплатили?", "Ви все ще можете заразитися і поширити Сovid після повної вакцинації", - пишуть коментатори.

Раніше Демі Ловато розповіла, як ледь не померла через передозування героїну у 2018 році. Співачка тимчасово втратила зір, і щоб її врятувати, лікарям довелося буквально викачати з її тіла літри крові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024