Лайм

Вийшов повноцінний трейлер спецвипуску серіалу "Друзі" - в ролику актори постали в образі самих себе

Прем'єра нового епізоду очікується 27 травня

Стрімінговий сервіс HBO Max опублікував на своєму YouTube-каналі довгоочікуваний офіційний трейлер спеціального епізоду серіалу "Друзі". У ролику актори оригінального серіалу постали в образі самих себе.

На кадрах посивілі Джоуї та Чендлер, трохи погладшавший Росс, а також Рейчел, Фібі та Моніка, які майже не змінилися, збираються разом в добре знайомих глядачам декораціях квартири і на дивані біля фонтану. Вони згадують яскраві моменти зі зйомок, а також намагаються повторити смішні епізоди з серіалу.

"Наші улюблені друзі знову на знімальному майданчику, з якого все почалося. Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі, Девід Швіммер та спеціальні гості возз'єднуються, щоб обговорити все, від процесу кастингу до того, чи дійсно Росс та Рейчел робили перерву у стосунках", - відзначили в HBO.

У спецепізоді не було певного сценарію, всі учасники говорили просто від себе. "Я не буду Рейчел, хоча я єю трохи є. Ну, ми всі почасти [є нашими героями]", - розповіла Дженніфер Еністон в інтерв'ю Variety.

Фото: HBO Max

Новий епізод буде показаний 27 травня на платформі HBO Max. Очікується, що в серії буде багато запрошених зірок, в числі яких Джастін Бібер, Кіт Герінґтон, Девід Бекхем, Різ Уіззерспун, Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Леді Гага та багато інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil