Лайм

The Hardkiss випустили новий альбом "Жива і не залізна" - він став четвертим у дискографії гурту

До трек-листа увійшли 10 треків

21 травня новий альбом вийшов не тільки у Насті Каменських, а й у гурту The Hardkiss. Четверта платівка музикантів отримала назву "Жива і не залізна" і складається вона з десяти пісень. Шість треків вже відомі слухачам, а чотири - побачили світ вперше.

Робота над альбомом тривала два роки, і писався він у власній студії колективу. Як розповіла фронтвумен гурту в інтерв'ю Vogue UA, концепція їх нової платівки - життя.

Обкладинка альбому Фото: zhyvainezalizna.thehardkiss.com

"Це не "космічна ластівка", а жива пташка у своєму природному середовищі. Найпростіші почуття й емоції, які супроводжують нас щодня. У центрі всіх історій - жінка. Цей альбом про неї - живу, що надто гостро все відчуває, - каже Юлія Саніна. - Багато хто каже, що за цей рік я особливо розкрилася. Багато хто пізнав мене з іншого боку - того, що за сценою. Тому і з’явився образ яскравої живої пташки, яка тепер готова розправити крила й полетіти. Вона жива і справжня".

У новий альбом The Hardkiss увійшли такі пісні: "Жива", "Гора", "7 вітрів", "Жоржина", "Сестра", "Дівчина", "Все було так", "Косатка", "Обійми" та "Кобра", записана спільно з Monatik.

Слухаємо альбом "Жива і не залізна" на Apple Music , Spotify , Deezer .

  • 21 травня прем'єра і у Вікторії Смєюхи. Співачка представила дебютний трек "Ми не ангели", яким підсумувала свою 15-річну історію в гурті "НеАнгели" та голосно заявила про себе, як про сольну виконавицю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil