Лайм

Настя Каменських представила новий альбом "Червоне вино" - у кожній пісні своя історія

До платівки увійшли 15 треків

21 травня відбувся реліз нового альбому Насті Каменських під назвою "Червоне вино". Платівка містить 15 різних треків, в числі яких заводні "Ма" та "Дівчата рулять", випущені раніше.

Як написала NK в Instagram, її новий альбом про справжню жінку та про кохання, від якого паморочиться голова. Він, як дорогий терпкий напій, увібрав в себе всі відтінки жіночих почуттів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"15 таких різних і неповторних треків, кожен з яких має свій унікальний характер і історію, особливі переживання та емоції, - зазначила артистка. - Під ці пісні можна і веселитися, і сумувати, і мріяти, і танцювати до ранку".

До альбому "Червоне вино" увійшли такі пісні: "Червоне вино", "Прикро", "Дівчата рулять", "Ма", "ABCD", "Крок вправо", "Vibe", "Neon", "Loca", "Сорямба", "Якщо небеса", "Почуття", "Бажай", "Додому" та "Vibe" (Dance Version Remix).

Разом з альбомом вийшов і кліп на титульний трек "Червоне вино". "Я відкриваю вам своє серце і дарую всю багатогранність почуттів, які відчуваю. Нехай це відео занурить вас в особливу атмосферу пристрасті, жіночності та кохання", - написала Каменських.

  • 9 квітня вийшов міні-альбом співачки Jerry Heil під назвою #Особисте. Новий EP складається з шести ліричних треків, заснованих на історіях з власного досвіду. До кожної пісні виконавиця дала короткий опис.
  • У тому ж місяці alyona alyona випустила новий альбом Galas - другий лонгплей в її кар'єрі. У трек-лист увійшло 15 треків, багато з яких записані разом із зарубіжними і українськими музикантами, включаючи Monatik, Марину Круть, Kalush, Olexesh.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео