Лайм

Віка з "НеАнгелів" презентувала свій перший сольний трек з символічною назвою "Ми не ангели": аудіо

Після розпаду дуету солістка вирішила йти далі

Вікторія Смєюха запустила сольний проект VIKTORIA, і вже представила дебютний трек "Ми не ангели". Цією піснею артистка хоче підсумувати свою 15-річну історію в гурті "НеАнгели" і голосно заявити про себе, як про сольну виконавицю.

Прем'єра першої сольної композиції відбулася у п'ятницю, 21 травня, на YouTube-каналі співачки.

"Гурт "НеАнгели" назавжди залишиться частиною моєї душі, адже це як дитина, якій ти даєш життя і виховуєш до дорослішання. Ось я виросла. І напевно, яким би успішним не був проект, приходить час, коли ти усвідомлюєш, що прийшов час рухатися далі. І й в першу чергу формувати своє власне бачення творчості", - поділилася Вікторія.

Слухачі із захопленням прийняли пісню і відразу стали оновлювати свої плейлисти.

"Ух! Мурашки! Вікторія вітаю Вас з першою піснею! З початком нової сторінки свого творчого життя. Пісня крута, однозначно на повторі в плейлисті", - написав один з користувачів.

"Пісня вогонь. Браво! З прем'єрою VIKTORIA, тільки вперед", "Супер! Вітаю з класною прем'єрою!", "Вогонь, вже в плейлисті", "Чудова пісня! Яскрава, красива, весела, душевна, добра та просто прекрасна наша Вікторія", - коментують інші.

  • Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. За 15 років кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші.
  • У тому ж місяці Слава Камінська представила свій сольний проект SLAVA KAMINSKA та дебютну пісню "911". 28 травня співачка готує прем'єру другої пісні, яка отримала назву SlavaBogu.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита