RU  UA

Дізнатися

Опальний Кевін Спейсі повернеться на екрани вперше після звинувачень у насильстві і педофілії

Актор зіграє в італійському інді-фільмі

Кевін Спейсі, чия кар'єра рухнула через секс-скандал у 2017 році, повертається в кіно. Він зніметься у фільмі італійського режисера Франко Неро, пише Variety.

Фото: Netflix

У низькобюджетному інді-фільмі "Чоловік, який намалював Бога" Спейсі зіграє невелику роль поліцейського детектива. Головним героєм стане сам Франко Неро. Також у зйомках задіяна дружина Неро, оскароносна британська актриса Ванесса Редгрейв ("Фотозбільшення", "Сніжне почуття Смілли").

"Чоловік, який намалював Бога" стане першою роботою Кевіна Спейсі в кіно після численних звинувачень. Згідно веб-сайту Filmitalia, це історія про сліпого художника, який створює реалістичні портрети, просто слухаючи людські голоси.

"Я дуже радий, що Кевін погодився взяти участь у моєму фільмі, - сказав Франко Неро. - Я вважаю його великим актором, і мені дуже кортить почати фільм".

У листопаді 2017 року Спейсі відсторонили від головної ролі в серіалі Netflix "Картковий будиночок", оскільки проти нього стали висувати звинувачення в сексуальному насильстві і неправомірній поведінці. Більше 20 молодих людей, які працювали у лондонському театрі Old Vic під керівництвом Спейсі, повідомили про домагання. У 2018 році актора звинуватили в нападі на підлітка, але пізніше ймовірна жертва відкликала позов. Потім влади розглянули два позови про сексуальне насильство проти Спейсі, але в підсумку один із них відхилили через вичерпаний термін давності, а інший - через смерть заявника.

У 2020 році чоловік із Нью-Йорка анонімно подав позов проти Спейсі, стверджуючи, що той згвалтував його в 1986 році, коли йому було 14 років. У травні суд постановив, що ця людина не зможе продовжувати судовий процес анонімно.

  • Тим часом засуджений за насильство Харві Вайнштейн у в'язниці майже осліп і втратив зуби. Здоров'я занепалого кіномагната похитнулося акурат напередодні нового суду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие