Лайм

Переможець "Євробачення-2021" пройшов тест на наркотики і відповів на образливе питання журналістів

Даміано Давид з Maneskin очистив свою репутацію

Соліст італійської рок-групи Maneskin пройшов тест на наркотики після звинувачень у вживанні кокаїну в фіналі "Євробачення-2021". Європейський мовний союз (EBU) повідомив, що тест дав негативний результат.

"За запитом італійської делегації EBU провів ретельний аналіз фактів, включаючи перевірку всіх наявних відзнятих матеріалів. Соліст групи Maneskin також добровільно провів тест на наркотики, який дав негативний результат, - йдеться в заяві. - В Зеленій кімнаті не було вживання наркотиків, і ми вважаємо це питання закритим".

Після того, як Даміано Давид схилився над столом під час фіналу пісенного конкурсу, в мережі з'явилося багато спекуляцій з приводу його пристрасті до кокаїну. Деякі глядачі вимагали дискваліфікувати учасників і присудити перемогу француженці Барбарі Прави, яка зайняла друге місце.

Давид заперечував, що нюхав кокаїн. На прес-конференції він сказав, що дивився вниз, бо гітарист Томас Раггі розбив келих. EBU підтвердив, що на підлозі знайшли розбите скло, і це можна побачити у прямій трансляції.

"Я не вживаю наркотики. Будь ласка, хлопці. Не кажіть так, ніякого кокаїну", - сказав Давид.

Групу образили припущення глядачів і журналістів, і вони самі запропонували вирішити це питання. "Ми дійсно ПРОТИ наркотиків, і ми ніколи не вживали кокаїн. Ми готові пройти тест, тому що нам нема чого приховувати", - написали вони в Instagram.

  • Maneskin принесли Італії першу перемогу на Євробаченні з 1990 року, коли конкурс виграв Тото Кутуньо. Організатори конкурсу розглядають п'ять міст, в яких може пройти "Євробачення-2022".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого