Лайм

Акторку та співачку Анну Трінчер обікрали у купе поїзда

Вкрали купюри та банківські картки

Юна акторка та співачка Анна Трінчер розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею та її командою під час гастролей. Артистка їхала поїздом на концерт до Хмельницького, і вночі їх обікрали.

Як розповіла 19-річна зірка у своїх "сторіз", із закритого на ключ купе винесли 7 тисяч гривень та дві банківські картки. "Ніколи не думала, що зі мною трапиться така ситуація, - каже Трінчер. - На той момент, коли трапилася крадіжка, ми спали в своєму купе, яке відкрили із зовнішньої частини".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка вважає, що в усьому винна "Укрзалізниця", яка наймає недобросовісних співробітників, а ті нібито домовляються з підставними людьми, дають їм ключі від купе для крадіжки грошей.

Анна також обурилася, що в вагонах немає камер спостереження. "З таким же успіхом можна вбити людину і ніхто не здогадається, хто це зробив, тому що немає камер і ніхто не несе відповідальність", - обурюється зірка.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Забути на час про неприємний інцидент в поїзді Трінчер допомогли шанувальники, які прийшли на концерт. "Коли ти виходиш на таку круту, заряджену, вдячну публіку - все що було до в мить забувається! Як так? А тому що, ваша усмішка і щасливі очі не виходять у мене з голови!", - звернулася до фанів зірка та показала фрагмент виступу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Трінчер (@annatrincher_official)


  • Анна Трінчер відома також по українському серіалу про підлітків "Школа", де зіграла подружку Лоли - Нату. Після виходу фільму на екрани, акторка обзавелася чималою армією шанувальників. Трінчер розповідала, що деякі фани поводяться неадекватно: зривають одяг та крадуть речі.
  • А акторка Ліза Василенко, яка відома за роллю Лоли у серіалі "Школа", розповіла, що в 17 років пережила сексуальне насильство з боку дорослого чоловіка, про яке не знає навіть мама.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків