Лайм

Зривали і крали одяг: зірка серіалу "Школа" розповіла про неадекватних фанатів

А також розповіла, як потрапила до серіалу і скільки їй платили за зйомки

Після виходу на екрани українського серіалу "Школа" на акторів обрушилася чимала популярність. Вони стали їздити по містах і проводити фан-зустрічі, на яких спілкувалися, роздавали автографи і фотографувалися з шанувальниками. Однак не всі фанати поводилися адекватно.

Про це в програмі "Слава +" розповіла Анна Трінчер, яка зіграла в серіалі подружку Лоли - Нату. "Ми об'їздили дуже багато фан-турів. У деяких містах були різні випадки, - згадує молода акторка. - З нас зривали речі і відразу їх крали. В деяких містах виходили на сцену з телефоном, брали нас за обличчя і повертали голову. Були такі дивні моменти".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

В ході інтерв'ю Аня також розповіла, як потрапила в серіал і скільки заробляла за один знімальний день. За словами дівчини, вона не відразу пройшла кастинг.

"Мені розповідав режисер про те, що він мене не затвердив, а затвердив кастинг-директор. Тобто я подобалася кастинг-директору, а режисерові - ні. У нас останній етап був парні проби і дівчинка, яку взяли з самого початку не підійшла. Вона не пасувала в колективі і вирішили ще раз мене запросити", - поділилася Трінчер.

Акторка зізналася, що за зйомки їй платили небагато, оскільки це був малобюджетний формат. Її гонорар складав приблизно тисячу гривень за знімальний день.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях