Лайм

Сергій Притула прокоментував народження третьої дитини: На цьому зупинятися не будемо

Ведучий став багатодітним батьком

25 травня ведучий Нового каналу Сергій Притула знову став батьком. У шоумена народилася третя дитина, і він не виключає, що в майбутньому у нього можуть з'явитися ще діти, оскільки "місія ще до кінця не виконана".

"Не хочу забігати наперед, але сподіваюся, що на цьому ми зупинятися не будемо і зробимо все, щоб українців знову було 52 мільйони", - заявив він.

Сергій Притула з новонародженою дочкою Фото: instagram.com/kateryna_pry

У Сергія та його дружини Катерини народилася дочка, яку назвали Стефанія. За словами ведучого програм "Хто зверху?" та "Де логіка?", ім'я дівчинці придумала дружина.

"Особисто я вважаю, що Боженька і природа трішки несправедливо сформулювали порядок денний щодо жінок. Тобто, чоловік долучається до появи дитини виключно на одному дуже приємному етапі, який називається зачаття. А далі жінка дев’ять місяців виношує, дуже довго годує. Тож вважаю правильним хоч трохи компенсувати це все. Якщо я не можу взяти на себе частинку відповідальності у моментах, які притаманні жінкам виключно з причини фізіології, подумав, що Катрусі буде приємно, якщо вона зможе обрати ім’я", - прокоментував Притула.

Сергій Притула з дружиною і дочкою Соломією Фото: instagram.com/kateryna_pry

Що стосується старших дітей ведучого, сина Дмитра (2008 р.н.) і дочки Соломії (2017 р.н.), то вони дуже щасливі, що у них з'явилася сестричка.

"У кожного були свої очікування, - розвповів ведущий Нового каналу. - Звісно, спочатку Дмитрик дуже хотів братика. У Соломійки чіткого пріоритету не було, вона просто заявила, що їй потрібно ще три братика і три сестрички. І робіть собі, батьки, що хочете (сміється). Але, звичайно ж, народження Стефанії стало для них великою подією. Дмитрик вже достатньо дорослий хлопчик. Він, можливо, не так емоційно і бурхливо реагував на це, як Соломія, але мені дуже подобається, що з віком син стає дуже уважним, турботливим".

Сім'я Сергія Притули Фото: instagram.com/kateryna_pry

Нагадаємо, Дмитро - син Сергія Притули від першої дружини Юлії, а Соломія народилася в шлюбі з Катериною Сопельник, з якою ведучий познайомився на Новому каналі.

  • Тим часом українська співачка Mamarika та комедійний актор Сергій Середа готуються вперше стати батьками. Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан вже не приховати - вирішила поділитися радісною новиною.
  • Скоро стане мамою і Катерина Репяхова , дружина Віктора Павлика. Дитина стане для дівчини першою, а ось для артиста - вже четвертою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші