Лайм

Жінка дізналася про зраду чоловіка неймовірним способом - брехня розкрилася напередодні річниці

Історія стала вірусною в TikTok

Жінка розповіла про зраду чоловіка в TikTok і прославилася, адже такий спосіб викриття зрадника зустрінеш нечасто. Більш того, неприємне відкриття вона зробила напередодні 10-ї річниці їхнього шлюбу.

Одного разу мати чотирьох дітей Емі Аддісон читала місцеву газету, і серед оголошень про народження дітей побачила ім'я свого чоловіка.

"У газеті публікували імена батьків, стать дітей, дату народження, в якій лікарні вони з'явилися на світ. І тоді я побачила ім'я свого колишнього чоловіка та іншої жінки. У нього незвичайне ім'я, тому я запідозрила недобре, - розповіла Аддісон. - Потім я пошукала їхні імена на сайті лікарні, де розміщені фотографії новонароджених. Виявилося, що кілька днів тому у них народився хлопчик. Мало того, приблизно за півтора року до цього у них народилася дівчинка. Ось як я дізнався, що мене обманюють".




Відео жінки набрало майже 900 тис переглядів, більше 125 тис. лайків і тисячі коментарів. Після цього вона продовжила ділитися своєю сімейною мелодрамою. Виявилося, що через 7 років після розлучення колишній чоловік спробував налагодити з нею контакт. Заради дітей Емі погодилася на зустріч, і за обідом він розповів їй, що давно не живе з своєю другою родиною, самотній і досі в неї закоханий. Зрадник запропонував колишній дружині одружитися знову. Вона відповіла відмовою і не прогадала: виявилося, що він вже три роки має постійну дівчину, з якою завів ще одну дитину.

"Деякі люди ніколи не змінюються", - підсумувала вона.

  • Дівчина помстилася хлопцю за зраду, і вийшло в буквальному сенсі блискуче - брехуну не позаздриш. Її відео зібрало 22 млн переглядів.
  • Раніше ми розповідали історію дівчини, яка дізналася про невірність нареченого напередодні весілля. Наречена вирішила не скасовувати церемонію, а викрити зрадника перед усіма гостями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента