Лайм

Помер британець Вільям Шекспір - один з перших людей, прищеплених від Covid-19

Смерть британця не пов'язана з коронавірусом

У Великобританії пішов з життя Вільям Шекспір - друга людина в світі, яка отримала щеплення від коронавірусу. Чоловік помер у віці 81 рік, і його смерть не пов'язана з Covid-19. Британець помер від інсульту.

Про це BBC повідомили лікарі госпіталю, в якому пенсіонер перебував на лікуванні. Вдова Вільяма розповіла журналістам видання, що її чоловік пишався тим, що одним з перших прищепився від ковіду.

Фото: Family handout

"Це було те, чим він дуже пишався - він любив бачити новини про це в ЗМІ. Він часто говорив про це з людьми і завжди закликав усіх робити щеплення", - зазначила 53-річна Джой Шекспір.

81-річний Вільям прищепився від коронавірусу в грудні 2020 року, після того як у Великобританії почалася масова вакцинація. Першою препарат від Pfizer і BioNTech ввели 90-річній Маргарет Кінан.

  • У травні 2021 року щеплення від Covid-19 зробив принц Вільям. Вакцину якого виробника отримав 38-річний онук британської королеви, а також в якому він наразі стані - не уточнюється.
  • Королева Єлизавета II прищепилася від ковіду на початку січня. "Після щеплення з'являється почуття захищеності, що дуже важливо", - зазначила раніше глава британського престолу, запевнивши, що процедура швидка та абсолютно безболісна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil