Лайм

Зірки "Друзів" вперше зізналися, що їхнє кохання було не тільки на екрані

Хімія між Россом і Рейчел перекочувала з реального життя на екран

26 травня на каналі HBO Max вийшов спеціальний випуск "Друзів". У ньому Девід Швіммер і Дженніфер Еністон викликали фурор, коли зізналися, що їхній романтичний зв'язок із реального життя просочився в серіал.

Кадр з серіалу "Друзі", NBC

"У першому сезоні я був сильно закоханий у Дженніфер, - зізнався 54-річний Швіммер. - У якийсь момент ми дуже подобалися одне одному, але розійшлися, як у морі кораблі. Тому що хтось із нас постійно був у стосунках. Ми ніколи не перетинали цю межу, ми поважали її".

52-річна Еністон підтвердила зізнання Швіммера.

"Я пам'ятаю, як одного разу сказала Девіду: "Буде такий облом, якщо ми з тобою вперше поцілуємося по національному телебаченню". І дійсно, перший раз ми поцілувалися в тій кав'ярні. Ми просто перенаправили все наше обожнювання і любов одне до одного у Росса та Рейчел", - сказала вона.

Колеги по серіалу Кортні Кокс і Меттью Перрі підтвердили, що знали про почуття Еністон і Швіммера, а ось для Метта Леблана така новина виявилася несподіванкою. "Нісенітниця!" - вигукнув він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків