Лайм

Слава Камінська випустила іронічний кліп, і люди побачили в ньому натяк на колишнього чоловіка: відео

Співачка кардинально змінила не тільки образ, а й репертуар

Слава Камінська презентувала трек Slava Bogu - другий сольний сингл після розпаду гурту "НеАнгели". Разом з піснею вийшов і кліп, який відображає внутрішній стан співачки.

Прем'єра нової музичної роботи відбулася 28 травня на YouTube-каналі артистки. За сюжетом, героїня кліпу розходиться зі своїм обранцем, який став "холодним, як Тихий океан". Відеоробота вийшла яскравою і стьобною, а сама Слава постає у дивних кричущих нарядах.

"Фарби, стьоб, лексика, я давно мріяла реалізуватися саме в таких образах. Саме з таким настроєм потрібно міняти принців на коней", - прокоментувала Камінська.

В кінці ролика співачка опиняється на операційному столі пластичного хірурга, і люди побачили в цьому натяк на колишнього чоловіка Слави Едгара Камінського.

"Не в стилі до якого ми звикли, але вийшло прикольно, Ед гикатися все літо буде", "Всі про це подумали, про Еда, він гикатиме все життя", "Це вона про свого хірурга?", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/babaslavka

  • У цьому місяці сольний проект запустила і Вікторія Смєюха. Співачка представила дебютний трек "Ми не ангели", яким підсумувала свою 15-річну історію в гурту "НеАнгели".
  • Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. За 15 років кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску