Лайм

Переможець "Голосу країни-11" випустив перший кліп і не розчарував шанувальників: відео

Відео молодого співака активно набирає перегляди

Переможець вокального шоу "Голос країни-11" Сергій Лазановський випустив свій перший кліп до авторської пісні "Мамина любов". Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі молодого співака, де ролик уже встиг зібрати понад 80 тисяч переглядів.

Реліз Лазановського зустріли доволі тепло: відео зібрало понад чотири тисячі лайків і десятки коментарів, в яких шанувальники вітають співака з прем'єрою та діляться своїми враженнями.

"Дуже зворушливо, клас. Успіхів тобі в подальшому, Сергію", "До мурашок. Дуже тепла робота", "Так ніжно, ти молодець", - вказали у коментарях.

  • В якості головного призу за перемогу в 11 сезоні шоу "Голос країни" Сергій Лазановський отримав квартиру в одному зі столичних житлових кварталів. Але, схоже, переїхати до Києва з Івано-Франківської області хлопець зможе ще не скоро - будинок знаходиться на стадії будівництва.
  • Надя Дорофєєва стримала обіцянку відвідати свого підопічного на шоу "Голос країни", і відсвяткувала Великдень із сім'єю Сергія Лазановського у селі Попельники Івано-Франківської області. В гості до вихованця співачка приїхала з чоловіком, Володимиром Дантесом.
  • Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також