Лайм

Президент США Джо Байден розповів про покійного сина в річницю його смерті

Бо Байден помер у 2015 році

30 травня виповнилося 6 років із дня смерті Бо Байдена - старшого сина президента США, який помер від раку мозку у віці 46 років, пише People.

Сім'я відвідала поминальну службу в церкві міста Вілмінгтон, де жив покійний, і Джо Байден згадав про свою втрату.

"Це важкий день для нас. Шість років тому мій онук Хантер втратив тата, а я втратив сина. Проходить час, але це все ще найважчий день у році, - зізнався 78-річний політик. - Наші покійні сини, наші дочки, вони живуть у наших серцях і в своїх дітях".

Джо Байден з сином Бо в 2009 році. Фото: Getty Images

Джо Байден також згадав, як його син у 2008 році тимчасово відмовився від посади генерального прокурора штату Делавер, щоб приєднатися до підрозділу Національної гвардії США в Іраку.

"Він провів рік в Іраку. І це був один із найбільших викликів в його житті - зробити це. Він заслужив Бронзову зірку, Медаль за видатні заслуги та інші нагороди. Але він ніколи не говорив про це", - сказав гордий батько.

Джо Байден і його дружина Джилл часто говорили про своє горе публічно. Перед тим, як стати 46-м президентом США, Байден заявив: "Я шкодую тільки про одне: тут немає мого сина".

Бо Байден вижив в автокатастрофі 1972 року, в результаті якої загинули перша дружина президента Нелія Хантер Байден та їхня маленька дочка Наомі. Останні кілька років життя він лікувався від пухлини мозку, яку діагностували після мікроінсульту в 2010 році. У Бо Байдена була мультиформна гліобластома - агресивний тип раку, який не вдалося перемогти за допомогою операції, хіміотерапії та променевої терапії.

  • Джилл і Джо Байден одружені 44 роки, але історія їхнього кохання могла б стати сценарієм слізливої драми. Сім'я Байденів пережила багато трагічних епізодів.
  • Джо Байден зірвав для дружини кульбабу, і ця мила сцена підкорила людей. Романтиком можна бути і в 78!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження