Лайм

Зірка "Друзів" Меттью Перрі розійшовся з нареченою після трьох років стосунків

Серце актора знову вільне

Меттью Перрі, який зіграв Чендлера у серіалі "Друзі", розійшовся зі своєю дівчиною Моллі Гурвіц. 51-річний актор та 29-річна літературний менеджер перебували у стосунках три роки, рік з яких провели в статусі нареченого та нареченої.

Про розставання розповів сам актор виданню People. "Іноді трапляється, що щось просто не виходить. Саме це і сталося, - сказав Перрі. - Я бажаю Моллі всього найкращого". Що стало причиною розриву стосунків та заручин, він не уточнив.

Меттью Перрі Фото: instagram.com/mattyperry4

Меттью та Моллі почали зустрічатися у 2018 році, і в 2020-му вони заручилися. Актор тоді називав свою обраницю "найвидатнішою жінкою на планеті". Перрі ніколи не був одружений, і шлюб з Гурвіц міг би стати для нього першим.

Моллі Гурвіц Фото: instagram.com/mattyperry4

Новина про розставання пари прийшла після прем'єри довгоочікуваного возз'єднання "Друзів", де Меттью Перрі зустрівся зі своїми колегами по серіалу. Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан та Девід Швіммер - всі вони з'явилися у спеціальному випуску, який зараз транслюється на HBO Max.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil