Лайм

Кортні Кокс повторила знаменитий танець Моніки й Росса з "Друзів", але з іншим партнером: відео

56-річна зірка знайшла собі нового партнера для культового виступу

Днями на каналі HBO Max вийшов спеціальний випуск "Друзів", в якому актори згадали найяскравіші моменти зі зйомок серіалу. Тепер головні герої продовжують ностальгувати, але вже в реальному житті. Так, наприклад, Кортні Кокс повторила знаменитий танець Моніки й Росса з 10 епізоду 6 сезону.

56-річна зірка опублікувала в Instagram ролик, на якому виконує знайомі фанам рухи. Правда, на цей раз партнером був не Девід Швіммер, а співак Ед Ширан. Знаменитості виконали весь танець від початку й до кінця, за винятком фінальної підтримки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Кумедний танець Кокс і Ширана переглянули понад 12 мільйонів разів. Шанувальники серіалу прийшли в захват від побаченого, тому активно коментують відео і дякують зірок за подаровані емоції.

В оригінальній сцені Моніка виконувала танець зі своїм екранним братом, Россом. За сюжетом, герої потрапляють на новорічне шоу Діка Кларка, шанувальниками якого є з дитинства. Відчайдушно бажаючи потрапити в кадр, вони вирішують виконати танцювальний номер власного твору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil