Лайм

Onuka і "ДахаБраха" випустили спільний трек UYAVY

Пісня увійшла до майбутньох платівки KOLIR

У п'ятницю, 4 червня, Ната Жижченко та "ДахаБраха" представили спільну пісню UYAVY з майбутнього альбому Onuka - KOLIR, реліз якого призначено на 18 число. Для електро-фолк-гурту ця колаборація стала першою за восьмирічну історію колективу.

UYAVY - це динамічний трек, в якому змішалися танцювальне електронне звучання, веснянка "Ходить сорока" у виконанні "ДахаБраха", різноманітні вигуки, прислів'я та сопілка, на якій солістка Onuka грає бездоганно.

"Чесно кажучи, я не дуже люблю дуети як такі. Мені подобається, коли артист працює у своєму ключі, а в дуеті часто хтось втрачає ідентичність. Але наш трек із гуртом "ДахаБраха" мені дуже подобається. Марко співає про буденність життя, дівчата - про нещасну любов, а мій меседж - про світ, у якому немає бід. Усе йде по колу, і які б не були проблеми, все одно завтра настане новий день", - прокоментувала Ната Жижченко.

Трек UYAVY також можна послухати і наSpotify .

KOLIR - третій альбом Onuka, і він стане найвідвертішим релізом у дискографії колективу і складатиместься з 10 треків. З сьогоднішнього дня можна оформити передзамовлення на платівку.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця