Лайм

Потап презентував новий альбом "Без реклами" - в ньому 12 ліричних треків

Нову платівку репер приурочив до свого 40-річчя

4 червня вийшов новий сольний альбом Потапа під назвою "Без реклами". Платівка містить 12 ліричних треків, в числі яких опубліковані раніше "Кровь и любовь" та "Экзорцизм".

Про вихід альбому репер повідомив у своєму Instagram. "Не витримав, дочекався і шалено щасливий і звичайно хвилююся, тому що вийшла моя нова плита з 12 пісень для вас! Дякую моїй Насті Каменських за натхнення, моєму синові Андрію за те, що робить мене найкращим татом у світі!", - написав ПТП.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

У трек-лист альбому "Без реклами" увійшли такі пісні: "Без рекламы", "Экзорцизм", "Кровь и любовь", "Київ", "Лилипуты", "Оригами", "Ради тебя", "Ровно", "Снегири", "Вишиванка", "Звезда", "Песня похожая на другие песни".

"Я хочу, щоб ці пісні вас змусили задуматися ... і зробити добру справу. Я вважатиму, що я виконую місію творчої людини і відкрився вам не дарма", - зазначив Потап.

Обкладинка альбому "Без реклами" Фото: instagram.com/realpotap

Новий альбом репер приурочив до свого ювілею - цього року йому виповнилося 40 років. Переступаючи новий рубіж, музикант вирішив показати себе справжнього.

"Всі ці роки я приховував себе за масками. Вони були частиною мене, але справжнього Потапа ви ніколи не бачили і не чули. Альбом ПТП - "Без реклами" буде моїм подарунком собі і всім вам, справжнім - від мене справжнього", - розповідав Потап.

Слухаємо альбом "Без реклами" на Apple Music , Spotify , Deezer .

  • 21 травня відбувся реліз нового альбому Насті Каменських під назвою "Червоне вино". Платівка містить 15 різних треків, в числі яких заводні "Ма" та "Дівчатка рулять", випущені раніше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці

Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю

Українська стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала свій скандальний жарт про дітей з інвалідністю, яких вона назвала "тупенькими"

Чим далі, тим гарячіше: новий "Холостяк" Терен станцював бачату і підкорив мережу

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько показав, як танцює бачату