Лайм

Переможниця "Холостяка" пояснила свою дивну реакцію на освідчення героя у фіналі шоу

Дівчина не змогла сказати головні слова

У фіналі шоу "Холостяк-11" Михайло Залівако вручив ккблучку Анні Богдан та освідчився їй у коханні, але у відповідь почув сухе: "Навзаєм". Тоді глядачі обурилися реакцією учасниці та звинуватили її в тому, що у неї немає почуттів до хлопця. Зараз переможниця проекту вирішила прояснити ситуацію.

"Міша тоді вимовив: "Я кохаю тебе", а я тільки змогла відповісти: "Навзаєм". Просто я така людина, яка не може занадто швидко відкритися в своїх почуттях", - пояснила Анна в інтерв'ю виданню "Факти".

Фото: instagram.com/kanyeeebear

Після проекту пара залишилася разом, і майже відразу орендувала квартиру в Києві. Заради коханої харківський бізнесмен переїхав до столиці. Анна зізнається, що з кожним днем її почуття стають сильнішими і тепер вона говорить про них Михайлу.

Богдан також розповіла, чи очікувала вона, що Залівако у фіналі вибере саме її.

"Фінал взагалі виявився несподіваним. Нас було троє - я, Юля та Розалі. Коли сказали, що Міша відправив Розалі додому, я сильно здивувалася. Як і тому, що Юлю в черговий раз Холостяк повернув на проект. Але, зізнаюся, за великим рахунком, мені було все одно, з якою дівчинкою стояти у фіналі. Я не думала про конкуренток. Концентрувалася тільки на собі та Міші. Так, дуже хотілося, щоб він обрав мене, але на сто відсотків не була впевнена, що так і станеться", - зізналася дівчина.

Анна каже, що відчувала, що герой до неї небайдужий, але все одно сильно переживала: "За тиждень до фіналу майже не спала. Прокручувала в голові, як все відбудеться. Ні з ким не спілкувалася".

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня