Лайм

Пів-України плаче: як в мережі відреагували на вибір "Холостяка" у фіналі шоу

Фінал 11 сезону засмутив шанувальників проекту

21 травня в Україні завершився 11 сезон реаліті "Холостяк". Михайло Залівако на очах у багатомільйонної публіки вручив обручку Анні Богдан, чим сильно розчарував шанувальників шоу. Більшість залишилися незадоволені вибором головного героя, і стали висловлювати своє обурення у соцмережах.

Після виходу заключного епізоду в ефір, глядачі перекочували в Instagram. Під постом переможниці проекту почалося бурхливе обговорення фіналу, і воно зовсім не на користь дівчини. Користувачі називають Аню нещирою і звинувачують в тому, що у неї немає почуттів до Михайла.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Глядачі помітили, що під час церемонії вручення обручки Аня не сказала, що кохає Мішу, а у відповідь на освідчення героя відповіла: "Навзаєм". На їхню думку, справжні почуття так не проявляють.

"Ти ні разу не сказала, що кохаєш Мішу. Навіть на фіналі сказала "навзаєм", мда", "Дуже цікаво, що замість "і я тебе кохаю", було "Міша, це навхаєм". Хіба так виражаються щирі почуття?" , - обурюються коментатори.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Багато написали, що герою було варто вибрати Юлю "Зайку", адже у неї єдиної були до нього справжні почуття. Глядачі вважають, що Михайло помилився у своєму виборі, і від цього їм дуже сумно.

"Дуже шкода, правда, Юля його дуже любить, але точно не Аня", "Пів-України плаче. Як же Міша помилився", "Найгірший фінал і найгірша переможниця", "Мда, мені сумно від такого фіналу", - пишуть фанати реаліті.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також