Лайм

Потап випустив свою улюблену пісню з нового альбому "Без реклами" - вона заснована на власній історії репера

Це вже третій трек з майбутнього альбому

Потап продовжує занурювати слухача у ліричну атмосферу свого нового альбому "Без реклами", і слідом за піснею "Кров і любов" випустив ще один трек. Цей сингл отримав назву "Екзорцизм", і він заснований на власній історії репера.

Прем'єра пісні відбулася 3 червня на YouTube-каналі ПТП. Разом з треком вийшло і mood-відео, а незабаром музикант обіцяє представити й кліп, який, за його словами, буде містичним.

"Моя улюблена пісня з альбому, на яку ми зняли просто неймовірно містичний кліп, вийшла сьогодні в YouTube. Так вийшло, що ми так віддалися матеріалу пісні "Екзорцизм", що тепер вона вийде два рази - муд відео - сьогодні і повноцінний кліп 17- го числа. В ньому буде повна версія вигнання демонів любов'ю та звичайно красиві сцени з Настею Король... це екзорцизм, baby ", - прокоментував Потап в Instagram.

Новий сольний альбом "Без реклами", наповнений лірикою, Потап приурочив до свого ювілею - цього року реперу виповнилося 40 років. Переступаючи новий рубіж, музикант вирішив показати себе справжнього.

  • 21 травня відбувся реліз нового альбому Насті Каменських під назвою "Червоне вино". Платівка містить 15 різних треків, в числі яких заводні "Ма" та "Дівчата рулять", випущені раніше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували