Лайм

Переможців "Євробачення-2021" звинуватили у плагіаті, але поки музиканти отримують лише дизлайки

Далі соцмереж обговорення звинувачень поки не дійшли

Нідерландський гурт The Vendettas погостював на одному з німецьких телеканалів, де заявила, що переможці "Євробачення-2021", італійські рокери Maneskin, зплагіатили їх пісню You Want It, You've Got It, записану ще в 1992 році, пише BMFTV.

Незабаром після цього в YouTube з'явився і сам трек, мотив якого італійці нібито використовували в своїй переможній пісні Zitti E Buoni. Так це чи ні, але поки рокери з Нідерландів отримують лише дизлайки та хейт шанувальників Maneskin у соцмережах. Давайте-но послухаємо обидві пісні:

The Vendettas - You Want It, You've Got It (1992)

Maneskin - Zitti E Buoni (2021)

Опублікувавши запис The Vendettas, користувач з ніком peter fokkema закрив можливість коментувати його. Судячи з усього, своє ставлення до заяв гурту люди вирішили висловити в дизлайках, яких зібралося вже понад тисячу.

Тим часом музиканти з Нідерландів залишаються впевненими у своїй правоті та вважають, що організаторам "Євробачення" варто бути більш уважними при перевірці пісень конкурсантів на плагіат.

  • Після повернення до Києва солістка гурту Go_A Катерина Павленко заговорила про можливу колаборацію з рокерами Maneskin. Ось що вже про це відомо.
  • До слова, після "Євробачення" всі тільки й говорять про вокаліста Måneskin. Ось що ми знаємо про Даміано Давида, крім скандалу з "наркотиками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ