Лайм

Солістка Go_A розповіла про плани колаборації з італійцями Maneskin

Подробиці Катерина Павленко поки тримає в таємниці

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко розповіла про плани створити колаборації з деякими учасниками "Євробачення-2021". Зокрема, з переможцями конкурсу, італійської гуртом Maneskin, з яким в українців склалися особливо теплі стосунки.

Про це фронтвумен представників України згадала в розмові з телепроектом "Сніданок з 1+1", де також розповіла про враження від поїздки до Нідерландів.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Go_A (@go_a_band)

"Нас полюбила публіка, учасники конкурсу. З деякими у нас склалися дуже теплі стосунки і ми вже домовилися про купу цікавих колаборацій, - зазначила Павленко. - Ми кайфуем від того, що відбувається".

На уточнююче запитання ведучої про майбутні колаборації фронтвумен Go_A відповіла, що гурт розглядає варіанти співпраці з представниками Ісландії, Швейцарії, Австрії та, звичайно ж, Італії.

"Вони [італійці] дуже потужні, - продовжила вона. - По телевізору це не так сильно відчувається. Коли вони граю свою переможну пісню, ми всі побігли до сцени і влаштували там справжній слем. Було максимально круто. Максимально тепла атмосфера".

  • 23 травня в фіналі "Євробачення-2021" перемогли представники Італії, рок-гурт Maneskin з піснею Zitti E Buoni. Гурт Go_A з піснею SHUM ("Шум") посів п'яте місце. Під час підсумкової прес-конференції соліст Maneskin Даміано Давид назвав українців своєю улюбленим гуртом на конкурсі цього року.
  • До слова, після "Євробачення" все тільки й говорять про вокаліста Måneskin. Ось що ми знаємо про Даміано Давида, крім скандалу з наркотиками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ