Лайм

Копи прийшли до хлопця на 18-річчя з колою й тортом, заспівали та заарештували - ось він, найсумніший день народження

Схоже, поліцейські чекали дня народження більше, ніж сам іменинник

Кажуть, свій 18-й день народження потрібно відсвяткувати так, щоб запам'ятати на все життя. Здається, жителю Бразилії, Пауло Родрігесу з міста Макау, це вдалося. Адже привітати його з повноліттям прийшли відразу кілька поліцейських у бронежилетах. Вони принесли з собою колу, торт і навіть заспівали імениннику, а незабаром після цього наділи на хлопця кайданки.

Схоже, офіцери чекали дня народження Пауло більше, ніж він сам, адже іменинник гадки не мав, що за ним вже давно ведуть стеження і план його арешту за крадіжку розписаний до дрібниць. Відео найсумнішого дня народження з'явилося на Reddit, а також в YouTube місцевого телеканалу.

Наскільки відомо, Родрігеса підозрюють у скоєнні магазинної крадіжки, але, згідно з місцевими законами, поліцейські не могли заарештувати хлопця, поки йому не виповниться 18 років.

Сам Родрігес навіть не підозрював, що у пограбованому магазині були камери відеоспостереження, і що за ним вже давно ведеться стеження. Але все це й так написано на обличчі іменинника.

Фото: Reddit

Незабаром після солодкого столу Пауло вирушив із правоохоронцями до дільниці. Найближчим часом відбудеться суд, який визначить, чи винний хлопець у крадіжці.

  • А тим часом індійські ЗМІ рознесли відео з "прибульцем", і воно тепер всюди. Але люди сміються, у них інша версія подій у кадрі.
  • Читайте також на theLime, як поліція увірвалася до будинку жінки, чий син не міг розлучитися з декорацією для Хелловіну. Сусіди запідозрили маму двох дітей у вбивстві.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії