Лайм

Жінка чекала вісьмох дітей, та лікарі не дорахували - у пологовому будинку вона побила світовий рекорд

37-річна мешканка ПАР в один день стала багатодітною матір'ю

37-річна Госіаме Тамара Сітхоле, мешканка ПАР, чекала вісьмох дітей, але, судячи з усього, лікарі прорахувалися. У день ікс жінка та її чоловік стали батьками десяти малюків, при цьому Госіаме побила світовий рекорд, встановлений в травні породіллею з Малі.

Як пише місцевий портал Independent Online, Госіаме та її чоловік вже виховують двох шестирічних близнюків. Ніхто не очікував, що третя вагітність може принести родині ще десятьох дітей. Але на 29-му тижні жінка народила сімох хлопчиків і трьох дівчаток.

Фото: Independent Online

Найближчі кілька місяців новонароджені проведуть в інкубаторі. Як зазначила професор місцевого університету медичних наук Діні Мавела, зазвичай подібна вагітність спостерігається при лікуванні пацієнток від безпліддя, але тепер вже багатодітна мати Сітхоле стверджує, що зачаття було природним і подібного лікування вона ніколи не потребувала.

Сьогодні Сітхоле також згадує, як за місяць до пологів лікарі повідомили їй про шістьох ембріонів, пізніше на УЗД виявили ще двох. Після цих новин жінка не спала ночами, адже чекала двійню, максимум - трьох дітей. Як виявилося, навіть лікарі розглянули не всіх.

Таким чином Сітхоле побила рекорд мешканки Малі Халіми Сіссе з дуже схожою історією. На УЗД жінка дізналася, що народить сімох, а в травні цього року стала матір'ю дев'яти дітей і на деякий час зайняла місце світової рекордсменки.

  • Читайте також на theLime історію про те, як 25-річна мешканка Китаю Пінпін разом з чоловіком протягом року намагалася завести дитину, але безуспішно. Одного разу дівчина потрапила до лікарні, де дізналася про себе несподівану правду .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували