Лайм

Каньє Вест та Ірина Шейк зустрілися у Франції та підігріли чутки про роман

Пару зняли разом на відпочинку

Каньє Вестта Ірина Шейк знову підігріли чутки про свій роман. Пару помітили у Франції, де репер відзначав 44-річчя у компанії близьких друзів.

Як пише видання People, музикант влаштував свято в Провансі, куди запросив і російську модель. Папарацці сфотографували Веста і Шейк на території готелю, в якому вони зупинилися, після чого знову стали говорити про їх романтичний зв'язок. Офіційного підтвердження роману немає, але інсайдери кажуть, що є "інтерес з обох сторін".

Каньє Вест та Ірина Шейк Фото: Getty Images

Як вдалося з'ясувати репортерам, Каньє та Ірина провели у Франції 4 дня. У США вони повернулися разом, на приватному літаку.

Вперше розмови про роман репера та моделі з'явилися в кінці травня, але тоді в них мало хто повірив. Інформація з'явилася сторінці Instagram-паблік DeuxMoi, яку підхопили і західні ЗМІ.

Вест та Шейк знайомі вже давно, і модель неодноразово співпрацювала з репером. У 2010 році модель знялася в його кліпі на пісню Power, де зіграла ангела. Також вона не раз виходила на подіум в одязі бренду репера на тижнях моди в Парижі.

  • Тим часом новий роман приписали і Кім Кардашьян. Кажуть, що світська левиця зустрічається з політичним репортером CNN Ваном Джонсом, з яким її пов'язує давня дружба.
  • На тлі новин про розлучення Кім Кардашьян і Каньє Веста, theLime вирішив згадати їх історію кохання і найбільш пам'ятні виходи в світ .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації