Лайм

ЗМІ говорять про нового бойфренда Кім Кардашьян - замість репу він читає новини на найбільшому каналі у США

З чуток, пару пов'язує не тільки дружба

Кім Кардашьян ще знаходиться у процесі розлучення з Каньє Вестом, а їй вже приписали новий роман. Кажуть, що світська левиця зустрічається з політичним репортером CNN Ваном Джонсом, з яким її пов'язує давня дружба.

Як пише Page Six, розмови про їхні стосунки виходять з оточення теледіви, і якщо вірити чуткам, то дружній зв'язок з недавніх пір переріс у романтичний. Втім, ні Кім, ні Ван ці здогадки преси поки залишили без коментарів.

Ван Джонста Кім Кардашьян Фото: instagram.com/vanjones68

Ван Джонс - новинний та політичний оглядач, веде власне шоу на CNN - одному з найбільших каналів США. Він також є співзасновником кількох некомерційних організацій, триразовим автором бестселерів New York Times та лауреатом премії "Еммі". Раніше він працював у команді двох американських президентів - Барака Обами та Дональда Трампа.

Ван Джонс Фото: instagram.com/vanjones68

Що стосується особистого життя репортера, то 52-річний Джонс був одружений на Яні Картер, з якою розлучився у 2019 році після 14 років шлюбу. Від цих стосунків у журналіста підростає двоє синів.

Кім Кардашьян та Каньє Уест виховують чотирьох дітей: дочку Норт Уест (2013), сина Сейнта Уеста (2015), дочку Чикаго Уест (2018) і ще одного сина Саама Уеста (2019). Двоє молодших дітей були народжені за допомогою сурогатних матерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля