Лайм

Син Григорія Чапкіса назвав дату та місце похорону народного артиста

Хореограф пішов з життя 13 червня

Народного артиста України Григорія Чапкіса, який помер у віці 91 рік, поховають у п'ятницю, 18 червня. Прощання з хореографом відбудеться у Клубі Кабінету міністрів з 11:00 до 13:00.

Деталями похорону у себе в "сторіз" поділився син танцюриста Грег Чапкіс. Після панахіди відбудеться поховання, з 13:00 до 15:00. Поховають знаменитого танцюриста на Байковому кладовищі в Києві. Після - поминальний обід для близьких.

Фото: instagram.com/gregchapkis

Син Григорія Чапкіса також поділився пам'ятними фотографіями з батьком, зробленими під час його недавнього приїзду в Україну. Грег прилітав до Києва в березні 2021-го, щоб побачитися з хворим батьком. 91-річний хореограф важко боровся з двосторонньою пневмонією, діагностованою йому ще в кінці минулого року, і ускладненнями хвороби.

Фото: instagram.com/gregchapkis

Фото: instagram.com/gregchapkis

  • Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із запаленням легенів в середині грудня 2020 року. Перед Новим роком хореографа виписали додому під нагляд лікаря поліклініки, але він вважав стан артиста небезпечним і наполіг на повторній госпіталізації. В цілому за останній час хореограф лежав в лікарні 4 рази.
  • Про смерть Григорія Чапкіса стало відомо ввечері 13 червня. Вранці 14 числа українські знаменитості в Instagram вшанували пам'ять покійного артиста, в їх числі - Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, Наталія Могилевська, Ілона Гвоздьова, продюсер шоу "Танці з зірками" Володимир Завадюк та інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil