Лайм

Помер хореограф Григорій Чапкіс: головне

У лютому народному артисту України виповнився 91 рік

У віці 91 року помер український хореограф Григорій Чапкіс, народний артист України, суддя танцювального проекту "Танці з зірками". Про це пише ТСН з посиланням на родину артиста.

Останні кілька місяців Чапкіс хворів. У грудні минулого року артист потрапив до лікарні з двобічною пневмонією, скаржився на труднощі з диханням, при цьому результати тесту на ковід були негативними. Напередодні Нового року хореографа виписали, але вже на початку січня знову госпіталізували із запаленням легенів. Увечері 13 червня Чапкіс помер в колі рідних.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Григорій Миколайович Чапкіс (@gregory_chapkis)

Григорій Чапкіс народився в лютому 1930-го року і почав танцювати вже у віці 10-ти років. У свої 20 майбутній народний артист України працював хореографом в Театрі ім. Івана Франка, а з 1955-го виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського.

Згодом Чапкіс відкрив іменну школу танців, а також став знаменитістю на ТБ. Зокрема, як суддя танцювального проекту "Танці з зірками".

Хореограф був одружений чотири рази і виховав двох дітей. З останньої обраницею, Чапкіс одружився у 2020 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil