Лайм

Нова акторка "Кріпосної" поскаржилася на хейт та погрози: якою буде головна героїня драми

Продюсери серіалу замінили виконавицю головної ролі

Скоро на каналі СТБ покажуть 3 сезон костюмованої драми "Кріпосна" з новою виконавицею головної ролі. У нових епізодах Катю Вербицьку зіграє акторка Соня Прісс, і це сподобалося не всім глядачам. Більшість негативно відреагувала на заміну артистки і почали щодня писати їй гидоти у соцмережі.

Про це дівчина розповіла в своїх "сторіз". "Але навіть задовго до прем'єри я отримую щоденні прокляття та побажання смерті в директ (крім просто негативних коментарів)", - зізналася акторка.

Фото: instagram.com/sonyapriss

Соня зазначила, що намагається серйозно не сприймати критику. "Мені це ніяк не допомагає і ніяк не заважає, тому що це просто до мене не відноситься. Питання лише в тому, що людина вибирає робити. В інтернеті всі дуже сміливі. Просто написати гидоту кому завгодно", - зазначила Прісс.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sonya Priss (@sonyapriss)

Соні Прісс - 26 років, родом вона з маленького міста Курган (Росія). Найвідоміші ролі - серіал "Друге перше кохання" та фільм "Срібні ковзани".

На роль Каті Вербицької замість Катерини Ковальчук творці "Кріпосної" переглянули понад 400 претенденток з різних країн. Вони шукали тендітну та миловидну акторку, яка зможе показати сильний характер та загартованість головної героїні, адже в попередніх сезонах їй довелося пройти через безліч випробувань. За словами шоураннеру проекту Тали Прістаецкої, Соня підійшла на цю роль ідеально.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько