Лайм

Пощастило, що наша пара не склалася: фіналістка "Холостяка" розповіла про життя після проекту

Дівчина стала героїнею пост-шоу, де відповіла на всі питання

Після закінчення зйомок реаліті "Холостяк-11" пройшло вже три місяці. Сформована пара насолоджується почуттями, що зародилися на проекті, а Юлія "Зайка", якій Михайло відмовив у фіналі, продовжує відчувати любовні переживання, хоча вже й не такі сильні.

Про це дівчина розповіла у пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту". Разом з тим, учасниця не влазитиме у стосунки Михайла та Ані, і незважаючи на те, що вона пережила сильний біль розставання, вона має намір рухатися далі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

Юлія не шкодує, що прийшла на шоу "Холостяк" і, озираючись назад, розуміє, що їй пощастило, що їх пара не склалася. Тепер дівчина точно знає, яких стосунків вона не хоче.

"Я більше не хочу зі шкіри геть лізти, щоб довести своє кохання. Не збираюся надалі, відбивати коханого у десятка інших дівчат, - написала фіналістка шоу в своєму Instagram. - Я просто хочу, щоб мене любили такою яка я є. Щоб мій чоловік не вимагав доводити свої почуття, щоб вірив мені, захищав і просто був поруч. Хочу, щоб підтримував мене, а я його. І щоб поцілунки моєї коханої людини належали тільки мені".

Щоб відволіктися від думок про Холостяка, Юля багато працює: дівчина запустила SMM-курси, знялася в епізоді нового сезону серіалу "Кріпосна", а також запустила власну лінію одягу зі своїми відомими на проекті фразами: "Похрустим?" і "Ну типа короче".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

  • Раніше Юля "Зайка" розповіла про свої емоції після фіналу шоу "Холостяк". Дівчина залишила проект вся в сльозах, а після виходу програми в ефір написала сумний пост.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможницю проекту "Холостяк-11" Анну Богдан. До знайомства з Михайлом Залівако дівчина була дружиною екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня