Лайм

Церемонію прощання з Григорієм Чапкісом перенесли: де й коли поховають артиста

18 червня з артистом зможуть попрощатися його колеги, учні та друзі

Церемонія прощання з народним артистом України Григорієм Чапкісом, запланована в Києві на цю п'ятницю, 18 червня, перенесли. Раніше повідомлялося, що покійного хореографа проведуть в останню путь у Клубі Кабінету міністрів, після чого поховають на Байковому кладовищі. Тепер стало відомо, що процесія відбудеться у Національній Філармонії України на Володимирському узвозі, 2.

Як пише ТСН, змінилося тільки місце проведення церемонії. Час не змінився - з 11:00 до 13:00. Після цього, згідно з планом, танцюриста поховають на Байковому кладовищі.

Фото: Instagram / @gregory_chapkis

  • Про смерть 91-річного Григорія Чапкіса стало відомо ввечері 13 червня. Вранці 14 числа українські знаменитості в Instagram вшанували пам'ять покійного артиста, серед них - Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, Наталія Могилевська, Ілона Гвоздьова, продюсер шоу "Танці з зірками" Володимир Завадюк та інші.
  • Останні кілька місяців Чапкіс хворів. В середині грудня хореограф потрапив до лікарні із запаленням легенів. Перед Новим роком хореографа виписали, але вже незабаром лікарі наполягли на повторній госпіталізації. 13 червня артист помер у колі рідних.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil