Лайм

Син Чапкіса прокоментував пост Зеленського, присвячений покійному артистові

Грег відреагував на слова президента України

Грег Чапкіс, син народного артиста України Григорія Чапкіса, відреагував на пост Володимира Зеленського, присвячений покійному батькові. Гарант назвав хореографа "великим танцюристом, людиною і особистістю" з сильною енергетикою і тягою до життя.

Чапкіс-молодший зазначив, що йому приємно, що президент країни, яку його тато так любив, присвячує йому публікацію. І пообіцяв, що продовжуватиме спадщину тата разом зі своїми синами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Greg Chapkis (@gregchapkis)


"Ось коли ви знаєте, що змінили життя людей на краще, коли президент країни, яку ви так любите, робить пост на вашу честь... Ти дійсно легенда, тато! Я продовжуватиму цю спадщину з моїми хлопчиками", - написав Грег в Instagram.

Грег Чапкіс вже більше 20 років живе в США і робить там великі успіхи. Він успішний танцюрист, постановник великих шоу і власник власної школи танців Chapkis Dance. Грег одружений і виховує двох синів.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Greg Chapkis (@gregchapkis)


  • Про смерть 91-річного Григорія Чапкіса стало відомо ввечері 13 червня. Вранці 14 числа українські знаменитості в Instagram вшанували пам'ять покійного артиста, в їх числі - Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, Наталія Могилевська, Ілона Гвоздьова, продюсер шоу "Танці з зірками" Володимир Завадюк та інші.
  • Церемонія прощання з народним артистом України відбудеться 18 червня у Національній Філармонії України. Після цього танцюриста поховають на Байковому кладовищі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil