Лайм

Раджу не забувати всім нам: Володимир Зеленський згадав кредо покійного Чапкіса

У 2006 році хореограф оцінював здібності Зеленського на шоу "Танці з зірками"

Президент України Володимир Зеленський, в 2006 році - учасник і переможець першого сезону "Танців з зірками", вшанував пам'ять хореографа і танцюриста Григорія Чапкіса. Увечері 13 червня стало відомо про смерть народного артиста України. Чапкісу був 91 рік.

На особистій сторінці у Facebook Зеленський згадав цитати танцюриста, а також його кредо: "Для мене Григорій Миколайович - назавжди! Як і його слова: "Треба рухатися до останнього подиху". Раджу не забувати цю фразу всім нам".

У своєму пості Зеленський назвав Чапкіса "великим танцюристом, людиною та особистістю" з сильною енергетикою та жагою до життя. завжди пам’ятатиму його "Пара номер п'ять сьогодні була, можливо, і кращою, але не настільки, як я", - згадав він.

  • Останні кілька місяців Григорій Чапкіс хворів. У грудні минулого року артист потрапив до лікарні з двобічною пневмонією, скаржився на труднощі з диханням. Напередодні Нового року хореографа виписали, але вже на початку січня знову госпіталізували із запаленням легенів. Увечері 13 червня Чапкіс помер в колі рідних, які й повідомили про його смерть колегам.

  • На ранок 14 числа ведучий "Танців з зірками" Юрій Горбунов, продюсер танцювального шоу Володимир Завадюк, його учасниці Наталя Могилевська, Леся Никитюк та інші знаменитості також вшанували пам'ять хореографа у соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil