Лайм

У Києві попрощалися з Григорієм Чапкісом - на церемонію прийшли рідні та колеги артиста

Вдень 18 червня хореографа поховають на Байковому кладовищі

18 червня у стінах Національної Філармонії України на Володимирському узвозі пройшла церемонія прощання з народним артистом України Григорієм Чапкісом, який помер 13 числа на 92 році життя. Церемонія тривала до 13:00, після чого хореографа поховали на Байковому кладовищі.

Фото: ТСН

Попрощатися з артистом прийшли колеги, рідні та шанувальники його таланту. Біля труни з тілом Чапкіса журналісти ТСН помітили дочкe артиста Лілію та сина Грега, який прилетів на похорон батька із США. Поховають хореографа у білому костюмі.

Фото: ТСН

Фото: ТСН

Біля входу до філармонії збираються люди. Очікується, що провести Чапкіса прийдуть і українські знаменитості, які вшанували його пам'ять у соцмережах.

Фото: ТСН

Останні кілька місяців 91-річний Григорій Чапкіс хворів. В середині грудня хореограф потрапив до лікарні із запаленням легенів. Перед Новим роком артиста виписали, але вже незабаром лікарі наполягли на повторній госпіталізації. 13 червня Чапкіс помер у колі рідних.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil