Лайм

Володимир Зеленський приїхав попрощатися з Чапкісом: фото з прощальної церемонії

Президент України поклав квіти до труни артиста

18 червня у Києві прощаються з народним артистом України Григорієм Чапкісом, який помер на 92 році життя. Провести в останній путь хореографа прийшли колеги, рідні, шанувальники його таланту, а також президент Володимир Зеленський.

Як передає журналіст ТСН.ua, глава держави разом з керівником ОП Андрієм Єрмаком поклав квіти до труни Чапкіса, після цього він підійшов до родичів танцюриста та покинув Національну філармонію України, де проходить траурна церемонія.

Фото: ТСН

Григорій Чапкіс помер 13 червня в колі рідних. Вранці 14 числа пам'ять артиста вшанували українські знаменитості та президент України. У 2006 році Володимир Зеленський став переможцем першого сезону шоу "Танці з зірками", почесним суддею якого довгий час був Григорій Чапкіс.

Фото: ТСН

На особистій сторінці у Facebook Зеленський згадав цитати танцюриста, а також його кредо: "Для мене Григорій Миколайович - назавжди! Як і його слова: "Треба рухатися до останнього подиху". Раджу не забувати цю фразу всім нам". Президент назвав Чапкіса "великим танцюристом, людиною та особистістю" і "оптимістом, з якого дійсно хотілося брати приклад".

Фото: ТСН

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil