Лайм

Син Григорія Чапкіса ховає батька після сімейного свята - напередодні онукові покійного артиста виповнилося 6 років

Грег показав молодшого сина-іменинника

17 червня Грег Чапкіс відзначив день народження молодшого сина Максима, а після вилетів до Києва на похорон батька, народного артиста України Григорія Чапкіса. З хореографом прощаються 18 числа у Національній Філармонії України.

Напередодні траурної церемонії Чапкіс-молодший опублікував в Instagram серію фотографій з іменинником, зроблених в різні періоди. Спадкоємцю Грега та онукові покійного артиста виповнилося 6 років. "З днем народження, мій маленький хлопчик. Папа тебе дуже любить", - написав Грег.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Greg Chapkis (@gregchapkis)

Грег Чапкіс разом з дружиною також виховує старшого сина Миколу. Син покійного Григорія Чапкіса вже понад 20 років живе в США та робить там великі успіхи. Він успішний танцюрист, постановник великих шоу та власник власної школи танців Chapkis Dance.

Фото: instagram.com/gregchapkis

  • Про смерть 91-річного Григорія Чапкіса стало відомо ввечері 13 червня. На ранок наступного дня Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Леся Нікітюк, Наталія Могилевська та інші українські знаменитості в Instagram вшанували пам'ять покійного артиста та судді танцювального шоу "Танці з зірками".
  • Попрощатися з артистом 18 червня прийшли колеги, шанувальники його таланту та рідні, серед яких - дочка Лілія та син Грег, який прилетів з США. Поховають Чапкіса у білому костюмі на Байковому кладовищі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil