Лайм

"Алея зірок" в Києві продовжує поповнюватися іменними табличками - чиє ім'я увічнили на цей раз

Сьогодні в центрі столиці висічені імена понад 50 видатних українців

У центрі Києва біля ТРЦ "Гулівер" продовжують увічнювати відомих українців. Нещодавно там "запалилася" зірка співачки Насті Каменських, а тепер киян та гостей столиці радуватиме іменна табличка гурту The Hardkiss.

"Кожне відкриття зірки на "Площі зірок"- це важлива подія, яка супроводжується купою емоцій та радості. І сьогоднішня подія - не виняток. Відкриття зірки The Hardkiss пройшло феєрично", - відзначили організатори 23 червня.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Цей захід не могли пропустити фанати колективу, які прийшли особисто привітати музикантів та зробити селфі. Фотографії з важливої події музиканти опублікували на сторінці в Instagram.

"Який гарячий день! Відкриття зірки The Hardkiss на площі зірок в Києві! І зустріч з вами, друзі!", - прокоментували учасники рок-гурту.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Площа зірок" з'явилася у Києві ще в 2015 році. Як відзначають автори проекту, вона покликана стати гордістю та нагадуванням для кожного жителя і гостя столиці про великі досягнення українців, стимулювати до розвитку міста та нації в цілому.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Сьогодні в центрі столиці висічені імена понад 50-ти знаменитостей, серед яких: Богдан Ступка, Ніна Матвієнко, Володимир Горянський, Ада Роговцева, Оля Полякова, Монатік, Потап, Тіна Кароль, гурт "Время и Стекло" та інші.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

  • Раніше на "Площі зірок" увічнили ім'я народної артистки України Ірини Білик. Зірка співачки стала ювілейною на площі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil