Лайм

Ірина Білик отримала іменну табличку на "алеї зірок" в Києві

Зірка співачки стала ювілейною на площі

На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова іменна табличка. 10 вересня там увічнили народну артистку України Ірину Білик. Зірка співачки стала ювілейною на площі. Уже 50 діячів спорту, шоу-бізнесу, мистецтва мають нагороду в центрі столиці.

Як зізналася виконавиця на своїй сторінці в Instagram, про іменну зірку мріють всі артисти. Свою табличку Білик мала отримати ще в квітні - на честь свого 50-річчя. Але через карантин організатори перенесли урочисте відкриття зірки.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Цей день я запам'ятаю на все життя! Про це мріють всі артисти в усьому світі - мати свою зірку на алеї слави зірок! - ділиться емоціями артистка. - Нехай моя музика залишається улюбленою на довгі роки, а ще краще назавжди!".

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Підтримати Білик прийшли її зіркові друзі. Зокрема, композитор Юрій Рибчинський та шоумен Дмитро Коляденко.

"Площа зірок" з'явилася в Києві ще в 2015 році. Як відзначають автори проекту, вона покликана стати гордістю і нагадуванням для кожного жителя і гостя столиці про великі досягнення українців, стимулювати до розвитку міста та нації в цілому.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Раніше за внесок в розвиток української музики увічнили гурт "Время и Стекло". Тепер на київській "Площі зірок" красується іменна табличка з автографами Наді Дорофєєвої та Позитиву.
  • На аллеї можна побачити таблички співачки Ніни Матвієнко, акторів Володимира Горянського, Богдана Ступки, Ади Роговцевої, Потапа, поп-співака MONATIK'а, а також пам'яті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита