Лайм

KAZKA записала пісню-експеримент "Красива серцем" - саундтрек до нового серіалу на ТБ

Гурт порадував фанів музичною новинкою та новим звучанням

Гурт KAZKA презентував пісню "Красива серцем" - саундтрек до нового серіалу каналу "1+1" "Моя улюблена Страшко". Для тріо цей трек став експериментом, адже тут манера співу фронтвумен Олександри Зарицької відрізняється від звичного звучання, як і сама музика.

Прем'єра пісні відбулася 11 червня на YouTube-каналі колективу. Трек супроводжує яскрава картинка з зображенням солістки у розкішній атласній сукні чорного кольору.

"Ідея і пісня мені сподобались одразу! Адже я, як і кожна дівчина, відчуваємо схожість історії головної героїні серіалу із власним життям. Неважливо якої зовнішності людина та чим займається - ми часто стикаємось із булінгом, об’єктивізацією та несприйняттям себе. Я хочу, щоб ця пісня надихала, заряджала емоціями та силами, а основне - давала віру у себе. Адже головне - бути красивим серцем та мати чисті думки, а все інше умовності" - зазначила Олександра.

"Моя улюблена Страшко" - українська адаптація всесвітньо відомого колумбійського серіального формату "Betty la fea" або "Ugly Betty", який свого часу став найуспішнішою теленовеллою в історії, яка підкорила більш ніж 180 країн світу.

У серіалі покажуть реалії сучасного життя українців у великому місті, їх проблеми та виклики. А також піднімуть питання буллінгу на роботі, сексизму, об'єктивації та спілкування в інтернеті. Головна героїня доведе, що краса - це не тільки зовнішні дані, але й внутрішній світ.

  • Дивіться також на theLime кліп гурту KAZKA на пісню "М'ята". Зйомки відео проходили в супермаркеті, і звичайно ж, не обійшлося без реклами, причому з найперших секунд ролика.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників