Лайм

Брітні Спірс виступила в суді проти опікунства батька: Я нещасна, я не можу спати

Співачка не контролює своє життя вже понад 10 років

У Лос-Анджелесі тривають судові тяжби за опіку над Брітні Спірс, і до них залучена вся родина 39-річної співачки. 23 червня свідчення в суді дала сама артистка, вона зізналася, що живе у повному божевіллі та попросила скасувати опіку батька Джеймі Спірса, під якою знаходиться з 2008 року.

"Я нещасна, я не можу спати, я дуже зла. Це просто божевілля, - цитує співачку The New York Times. - Я просто хочу повернути своє життя. Я не маю перебувати під опікою, якщо я можу працювати".

Фото: Getty Images

У своїй промові Спірс також зізналася, що брехала раніше шанувальникам, кажучи про те, що з нею все добре. Насправді ж співачка страждає від тотального контролю, який поширюється навіть на її особисте життя - останні кілька років Спірс мріє про родину та дитину, але в її тілі досі залишається внутрішньоматкова спіраль, вона не може видалити її без схвалення опікуна. "Я хочу вийти заміж і народити дитину, але під опікою я не зможу цього зробити", - пояснила вона.

За словами співачки, за останні роки вона не залишалася без охорони ні на хвилину. Навіть в ті моменти, коли була голою. А під час примусового лікування їй призначили прийом літію, через який вона почувала себе "п'яною" роки безперервно. Під контролем опікуна знаходяться навіть її сторінки у соцмережах.

Після виступу співачки в суді адвокат її батька Вівіан Лі Торін зачитала коротку заяву від імені свого клієнта: "Він [Джеймі Спірс] шкодує, що його дочка страждає та відчуває сильний біль. Містер Спірс любить свою дочку і дуже за нею сумує".

  • Юридично Брітні Спірс не контролює своє життя вже понад 10 років. Після того, як співачка зіткнулася з психічними розладами, суд передав її майно, фінансові та деякі особисті активи під контроль її батька і адвоката Джеймі Спірса. Подібна форма опікунства зазвичай застосовується до тих, хто через певні причини не може самостійно приймати важливі рішення. Сьогодні співачці 39, і останні роки вона активно домагається звільнення з-під контролю батька. Без його дозволу Спірс не може водити автомобіль, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката. Фактично, до Брітні Спірс застосовуються ті ж заходи, що і до людей похилого віку з деменцією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі