Лайм

Джастін Тімберлейк відреагував на слова Брітні Спірс в суді та закликав звільнити співачку

Співак виступив на підтримку колишньої коханої

У Лос-Анджелесі відбулося чергове судове засідання у справі про опіку над Брітні Спірс, на якому виступила сама співачка. 39-річна артистка вимагає скасування опікунства батька, і в цьому її підтримує колишній бойфренд, 40-річний співак Джастін Тімберлейк.

Музикант опублікував у своєму Twitter кілька повідомлень, у яких закликає й інших підтримати співачку. "Після того, що ми всі побачили сьогодні, ми повинні підтримати Брітні в цей непростий час. Незалежно від нашого минулого, поганого та хорошого в ньому, те, що зараз відбувається з нею, просто неправильно. Жодна жінка не має бути обмежена у прийнятті рішень, які стосуються її власного тіла", - написав Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк та Брітні Спірс Фото: Getty Images

Джастін вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, та закликає звільнити Брітні з-під опіки батька Джеймі Спірса, під якою вона знаходиться з 2008 року.

Співак також висловив підтримку і від імені своєї дружини, 39-річної моделі Джессіки Біл. "Ми з Джесс передаємо Брітні нашу любов і нашу абсолютну підтримку в цей час. Ми сподіваємося, що суд та її сім'я дозволять їй жити так, як вона хоче", - резюмував Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл Фото: instagram.com/justintimberlake

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків